Wednesday ,24 July 2024
Последни:
Home > Комити > (ФОТОГАЛЕРИЈА) Црвено-Црни генерации (2)
(ФОТОГАЛЕРИЈА) Црвено-Црни генерации (2)
И татко и дедо за Вардар навивале

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Црвено-Црни генерации (2)

Второ големо продлжение на   добропознатите црвено-црн генерации, првото продолжение може да го видите -ТУКА . Да покажеме дека Вардар е семејно богатство, дека најмалите и најмилите ги насочуваме кон светите Црвено-Црни бои. Вардар е љубов од 1947 година, до денес на стотици илјади Скопјани и Македонци  .