Wednesday ,16 January 2019
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > (Фотогалерија) Се одигра 5.коло во младинската кошаркарска лига “Вардар“
(Фотогалерија) Се одигра 5.коло во младинската кошаркарска лига “Вардар“

(Фотогалерија) Се одигра 5.коло во младинската кошаркарска лига “Вардар“

 Во неделата  по зимската пауза се одиграа пет дуели   од 5.коло во кошаркарската  Вардар младинска лига. Дуелите се играа во малата сала при спортско рекреативниот центар “Кале“ во Скопје. Во продолжение фотогафии од дуелите, резултатите може да ги најдете на нашиот сајт- овде!

0 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 24 25