Thursday ,30 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Куглање: Вардар со победа во дербито над ГТЦ пред заминувањето во Клуж на НБЦ Купот
Куглање: Вардар со победа во дербито над ГТЦ пред заминувањето во Клуж на НБЦ Купот

Куглање: Вардар со победа во дербито над ГТЦ пред заминувањето во Клуж на НБЦ Купот

Вчера во Мусандра, кугларите на Вардар во дербито ја добија екипата на КК ГТЦ Мусандра со резултат 5-3. Димитар Димитровски се истакна како најдобар во нашата екипа со 613 „соборени дрва“. На овој последен дуел ја подигна самодовербата  пред заминувањето во Клуж каде ќе играме на НБЦ Купот.

Записник од дербито

Записник од дербито