Sunday ,21 October 2018
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Сите резултати и табели по есенски дел во “Младинската кошаркарска лига ВАРДАР”
Сите резултати и табели по есенски дел во “Младинската кошаркарска лига ВАРДАР”

Сите резултати и табели по есенски дел во “Младинската кошаркарска лига ВАРДАР”

Кошаркарскиот проект на црвено-црниот кошаркарски колектив, “Младинската лига Вардар“ ја имаше својата последна “есенска етапа“. Овој проект успешно се реализираше во четити кола оваа есен, во неговата прва година. Лигата се продолжува после распустот, а тоа ќе биде од февруари месецот.  Во продолжение ви носиме табели во трите категории по есенскиот дел и постигнатите резултати по кола.

Резултатитие од одиграните четири кола може да ги погледнете на нашиот сајт. Резултатите од првото деби коло може да ги погледнете ОВДЕ, од следното второ коло ТУКА, апак од треттото  кого може да дојдете до резултати на следниот ЛИНК. Есенскиот дел имаше четири кола, последното есенско коло може да го погледнете во продолжене- ОВДЕ.

lg lg2 lg3