Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > Ред по ред, сите посакуваат билет за саботниот меч
Ред по ред, сите посакуваат билет за саботниот меч

Ред по ред, сите посакуваат билет за саботниот меч

Ред се редеше пред билетарата на СЦ. Јане Сандански, повеќе од 200-тина навивачи на Вардар уште половина час пред продажбата на карти беа распоредени во колона пред билетарата.

Исто така пред билетарата можеше да се забележи и огромно присуство на навивачи од другите градови, организирани превози имаше од Кавадарци, Свети Николе, Струга, Берово… и останатите кој со задоволство дојдоа да купат карти за саботниот меч.

Едно е јасно Јане Сандански ќе ”гори”

Карти сеуште има но само за стоење.