Wednesday ,24 July 2024
Последни:
Home > Комити > Црвено – Црната армија во поход кон Полска

Црвено – Црната армија во поход кон Полска

11
Каде одите ние со вас сме напред Вардаре! Ова е јасна порака која ја упатуваат Комитите на секој натпревар на Вардар. Каде и да игра Вардар, поддршка од најверните – Комити секогаш ќе има, па така и на овој натпревар во Полска се очекуваат преку 200 навивачи на Вардар да го бодрат нашиот клуб, на овој важен натпревар во Лигата на Шампионите.

Натпреварот се игра утре во 20:45 часот, сите кои нема да бидат во Полска, пред малите екрани ќе стискаме палци, и ќе навиваме за нашите момци !

Играјте лудо, сакаме европско чудо !