Sunday ,12 July 2020
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (Фотогалерија) Доделен, пехарот и медалите на екипите на турнирот „Еден живот, една љубов“
(Фотогалерија) Доделен, пехарот и медалите на екипите на турнирот „Еден живот, една љубов“

(Фотогалерија) Доделен, пехарот и медалите на екипите на турнирот „Еден живот, една љубов“

Вчера, заврши 6-то издание на турниротЕден живот, една љубов“ на кој последни беа натпреварите кај момците од ген.2008/09. Истите се одигаа во двете сали при  СЦ „Јане Сандански“ во Скопје.  , Ангели дојдоа до пехарот, второто место беше резервирано за Бисинов, а „бронзени“ се момците од РК Седмерец Вардар. Погледнете ја церемонијата на доделување на медалите.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 13 14 16 18 19 20 21 33 34 35 66 77 88