Sunday ,12 July 2020
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (ФОТО) Доделени награди за најдобар: стрелец, голман и играч на турнирот „Еден живот, една љубов“,
(ФОТО) Доделени награди за најдобар: стрелец, голман и играч на турнирот „Еден живот, една љубов“,

(ФОТО) Доделени награди за најдобар: стрелец, голман и играч на турнирот „Еден живот, една љубов“,

Вчера, ваврши 6-то издание на турнирот „Еден живот, една љубов“, кој се играше во „Јане Сандански“ во Скопје.  Кај момците родени 2008/2009 година, Ангели дојдоа до пехарот, второто место беше резервирано за Бисинов, а „бронзени“ се момците од РК Седмерец Вардар. По крајот на турнирот беа доделени и наградите за најдобар голман, играч и стрелец на најистакнатите поединци.

a

НАЈДОБАР ГОЛМАН- БОЈАН КРСТЕВСКИ (СЕДМЕРЕЦ)

НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ- ЛЕШКОВСКИ ЃОРЃИ (АНГЕЛИ)

НАЈДОБАР ИГРАЧ- КОСТОВ ТРАЈЧЕ (БИСИНОВ)

a5 a2