Sunday ,22 May 2022
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (Фотогалерија) Победа на момците на РК Преспа Вардар, РК Филип и РК Делчево во 3.коло од зимскиот турнир
(Фотогалерија) Победа на момците на РК Преспа Вардар,  РК Филип и  РК Делчево  во 3.коло од зимскиот турнир

(Фотогалерија) Победа на момците на РК Преспа Вардар, РК Филип и РК Делчево во 3.коло од зимскиот турнир

Денес во салата “Кале“, денес   се одржува четвртиот зимски турнир „Еден живот, една љубов″ за најстарата генерацијата која е дел од Ракометната академија Вардар. Во рамки на 3.коло кај момците родени 2002 и 2003 година на зимскиот турнир дојдоа до победи екипите на РК Преспа Вардар,  РК Филип и  РК Делчево Вардар комплетен извештај од ова коло имате на нашиот сајт овде, а фотографии во продолжение.

1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34