Friday ,17 January 2020
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (Фотогалерија) РК Бисинов во финалето на турнирот „Еден живот, една љубов“ го совлада тимот на РК Будимир
(Фотогалерија) РК Бисинов во финалето  на турнирот „Еден живот, една љубов“  го совлада тимот на  РК Будимир

(Фотогалерија) РК Бисинов во финалето на турнирот „Еден живот, една љубов“ го совлада тимот на РК Будимир

Викендов сво Јане Сандански  се играаше финалето на 6-от турнир „Еден живот, една љубов“. Кај момците родени 2006/2007  во  одиграа  големото   финале РК Бисинов од Велес ја совлада екипата на РК Будимир Вардар од Скопје. Со тоа велешани дојдоа до „златото“,

0 1 1e 2 2e 3 4 5 6 7 8 8y 9 9u 10 11 12 13 13t 14 14q 14y 15 17 18 20