Tuesday ,18 December 2018
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Фотогалерија) Втор натпреварувачки ден на зимскиот турнир кај генерација 2006/07
(Фотогалерија) Втор натпреварувачки ден на зимскиот турнир кај генерација 2006/07

(Фотогалерија) Втор натпреварувачки ден на зимскиот турнир кај генерација 2006/07

Од утрово во спортскиот ракометен центар Кале, продолжија натпреварите од четвртото и петтото коло, во машкиот дел на турнирот “Вардар, еден живот, една љубов″, кај генерацијата родени 2006/07 година. Се играат и дуелите кај дамите во преостанатите кола. Во продолжение фотографии од денешните настапи на екипите на овој турнир.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 30 31 32 33 34 35 36 37 38