Sunday ,21 October 2018
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (Фотогалерија) Бисинов Вардар “сребрен“, пехарот за Аеродром во генер.2006/07 на турнирот “Илинден-2017“
(Фотогалерија) Бисинов Вардар “сребрен“, пехарот за Аеродром во генер.2006/07 на турнирот “Илинден-2017“

(Фотогалерија) Бисинов Вардар “сребрен“, пехарот за Аеродром во генер.2006/07 на турнирот “Илинден-2017“

Вчера, недела  финишираше турнирот во организација на ракометната школа Илинден-Вардар, која е дел од Академијата на Вардар и постојан учесник во “Јуниор“ лигата. Екипата  на Аеродром успеа да го освои првото место на турнирот “Илинден 2017“ во возрасната генерација родени 2006/07 година. Тие во големото финале ја совладаа екипата на РК Бисинов Вардар, со резултат од 9-5 (5-3).

25550294_10211022198413091_4728599298605052604_n 25552172_10211022145971780_4232992359599854049_n 25552188_10211022160612146_7823911924709853755_n 25552307_10211022119451117_4202612116186565185_n 25591736_10211022186812801_4639260992947537487_n 25591871_10211022198933104_6689743990089199929_n 25592049_10211022160252137_4119623294854402374_n 25592103_10211022164252237_6677619547305394956_n 25593870_10211022138731599_4608344521100376058_n 25594401_10211022149371865_7208869571333140583_n 25659696_10211022181972680_4642210460167928981_n 25659853_10211022172892453_502026950827598755_n 25659963_10211022150411891_1182726670203851171_n 25994495_10211022138091583_982379888235104403_n 25994568_10211022148651847_7785414367537613486_n 25994594_10211022118971105_9122896520326608223_n 25994610_10211022170492393_2904919922811352482_n 25994667_10211022185652772_3401068072299828577_n 26000875_10211022156932054_7450838186875240631_n 26047056_10211022194933004_1446478132520992422_n 26047098_10211022146451792_2131588393028529891_n 26047115_10211022179892628_8597114598725619937_n 26047123_10211022142171685_6058020843704691330_n