Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (ФОТО) Сите табели и постигнати резултати во првото пролетно коло во Јуниор лигата
(ФОТО) Сите табели и постигнати резултати во првото пролетно коло во Јуниор лигата

(ФОТО) Сите табели и постигнати резултати во првото пролетно коло во Јуниор лигата

Викендов се одигра првото пролетно коло во Вардар Јуниор ракометната лигата.  Таа се одигра во три  салите, поточно  во спортските центри Кале и „Јане Сандански”. Настапи имаа момците и девојките од генерациите 2000/01, 2002/03 и 2004/05, како и мешаните тимови од генерациите 2006/09. Кај момците постигнати се овие резултати и табелите изгледаат вака.

Машки, Генерација 2000/2001

Машки, Генерација 2000/2001

Машки, Генерација 2002/2003

Машки, Генерација 2002/2003

Машки, Генерација 2004/2005

Машки, Генерација 2004/2005

Кај девојките се одиграа интересни мечеви овој викенд, резултатите кои беа постигнати на одиграните мечеви и табелите во сите три старосни генерации ќе може да ги погледнете во продолжение.

Женски, Генерација 2000/2001

Женски, Генерација 2000/2001

Женски, Генерација 2002/2003

Женски, Генерација 2002/2003

Женски, Генерација 2004/2005

Женски, Генерација 2004/2005