Sunday ,05 April 2020
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (ФОТО) Прогласена најдобрата седморка кај момците во Јуниор лигата кај генер.2008/09
(ФОТО) Прогласена најдобрата седморка кај момците во Јуниор лигата кај генер.2008/09

(ФОТО) Прогласена најдобрата седморка кај момците во Јуниор лигата кај генер.2008/09

Викенедов се одигра завршниот Ф-4 турнир кај момците родени 2008/2009 во ракометната Вардар Јуниор лига. По крајот на финалето во кое тимот на РК Ангели дојде до пехар во средбата со РК Седмерец Вардар  покрај тимските беа доделени и поединечите награди за најуспешните момци. Најдобрата постава изгледа вака:

443

Голман: Бојан Крстевски (Седмерец)
Л.Бек:  Матео Сиљановски ( Седмерец)
Д.Бек: Трајче Костов (П.Зогравски)
С.Бек:  Ѓорѓи Лешниковски (Ангели)
Л.Крило: Лука Војневски (Ангели)
Д.Крило:  Давид Стојановски (Бисинов)
Пикер: Михаел Шулевски (Седмерец)

d d2 d3 d4 d6 d7 d9 d10