Wednesday ,12 December 2018
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (ФОТО) Доделени признанијата за “идеалниот тим“ кај момците генер.2006/07 на зимскиот вардаров турнир
(ФОТО) Доделени признанијата за “идеалниот тим“ кај момците генер.2006/07 на зимскиот вардаров турнир

(ФОТО) Доделени признанијата за “идеалниот тим“ кај момците генер.2006/07 на зимскиот вардаров турнир

Вчера се одигра финалниот ден на Зимски турнир 2018 кај  екипи во категоријата 2006/07. По крајот на дуелите тренерите  гласаа за најдобрите седум играчи на зимскиот турнир во категоријата момчиња 2006/07: Најдобрите седуммина, според изборот на тренерите се:

s1

Најдобар голман – Григор Трајковски од Карпош Вардар
Најдобро лево крило- Енур Лиманов од Балтепе Вардар
Најдобро десно крило – Мартин Иванов од Бисинов Вардар
Најдобар лев бек – Димитар Нечовски од Преспа Вардар
Најдобар десен бек – Александар Ристовски од Бисинов Вардар
Најдобар пивотмен – Богданче Вељановски од Бисинов Вардар
Најдобар центар – Давид Давис од Будимир Вардар

n2 n3 n4 n5 n6 n7 n8 n9