Tuesday ,18 December 2018
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (ФОТО) Доделени наградите на седумте најдобри ракометарки во генер.2006/07 на зимскиот турнир
(ФОТО) Доделени наградите на седумте најдобри ракометарки во генер.2006/07 на зимскиот турнир

(ФОТО) Доделени наградите на седумте најдобри ракометарки во генер.2006/07 на зимскиот турнир

Вo салата “Кале“ во Скопје вчера се одигра финалниот ден на Зимски турнир 2018 кај  екипи во категоријата 2006/07. По крајот на дуелите тренерите  гласаа за најдобрите седум играчи на зимскиот турнир во категоријата  2006/07 кај дамите. Седумте најдобри ракометарки , според изборот на тренерите се:

n1

Најдобар голман – Анеса Елезоска од Кале Вардар
Најдобро лево крило – Ерза Џафери од Гостивар Вардар
Најдобро десно крило – Мија Марковска од Ѓорче Петров Вардар
Најдобар лев бек – Јана Петровска од Ѓорче Петров Вардар
Најдобар десен бек – Ања Забазновски од Општина Кисела Вода Вардар
Најдобар пивотмен – Ива Стојаноска од Кале Вардар
Најдобар центар – Надица Максимова од Општина Кисела Вода Вардар

s2 s3 s4 s5 s6 s7 s8 s9