Tuesday ,31 January 2023
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > (ФОТО) Колку сме, толку сме – одиме по нови титули!
(ФОТО) Колку сме, толку сме – одиме по нови титули!

(ФОТО) Колку сме, толку сме – одиме по нови титули!

Вардар 1961 ги започна подготовките за новата сезона, тивко, мирно и во мала училишна сала во Скопје. Во основното училиште „Круме Кепески“, Владо Недановски ги построи своите пулени и означи старт на подготвителниот период.

Фото од првиот тренинг на РК Вардар 1961:

294686345_463815269085726_6372208919274590320_n 294969445_463814955752424_8853295829961342310_n 295022525_463814125752507_7981512905111800865_n 295681083_463814939085759_4583031727477297820_n