Monday ,10 December 2018
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (Фотогалерија) РК Ангели го совлада Урдаревски, во машкиот дел на “Јуниор“ лигата кај генер. 2004/05
(Фотогалерија) РК Ангели го совлада Урдаревски, во машкиот дел на “Јуниор“ лигата кај генер. 2004/05

(Фотогалерија) РК Ангели го совлада Урдаревски, во машкиот дел на “Јуниор“ лигата кај генер. 2004/05

На натпревар од “Јуниор“ лигата“ помеѓу екипите на  РК Ангели Вардар и РК Урдаревски Вардар, поуспешен беше тимот на Ангели со резултат 26-19 (14-10). Ова е меч од машкиот дел, кај генерацијата родени 2004/05 година.

Погледнете ја фотогалеријата од овој натпревар.

1 2 3 4 5 6 7 8-2 8 9 10 11 12 13 14