Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > Анте Гаџа е избран за најуспешен спортист – странец во Скопје за 2021 година
Анте Гаџа е избран за најуспешен спортист – странец во Скопје за 2021 година

Анте Гаџа е избран за најуспешен спортист – странец во Скопје за 2021 година

Во салата на Советот на Град Скопје беа прогласени најуспешните спортистки, спортисти и тренер на Град Скопје, за 2021 година. Градоначалничката Данела Арсовска ги подели наградите, а свое признание доби и ракометарот на Вардар, Анте Гаџа.

Најуспешен спортист – странец кој настапува во екипа од Скопје

Анте Гаџа – АД Ракометен клуб Вардар.

270352926_319598300174091_9001388214208118830_n

Покрај градоначалничката Арсовска, дел од наградите ги доделија и членовите на Советот на Град Скопје, Стефан Андоновски, Петар Милетиќ, Василка Китановиќ и Мунира Куч.