Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Комити > КОМИТИ ќе присуствуваат на вечерашниот тренинг на РК Вардар да им дадат поддршка пред мечот со Висла
КОМИТИ ќе присуствуваат на вечерашниот тренинг на РК Вардар да им дадат поддршка пред мечот со Висла

КОМИТИ ќе присуствуваат на вечерашниот тренинг на РК Вардар да им дадат поддршка пред мечот со Висла

Најверните вардарови навивачи популарните Комити вечерва ќе присуствуваат  на попладневниот тренинг на Ракометниот Клуб Вардар . Комити и на првиот меч во 1/8 финалето дадоа поддршка на Црвено-Црните ракометари тие патуваа 3500км во два правци , 60часа беа во автобус за да по играта на нештата само 20 минути присустуваат на мечот.

Руското крило во Вардар Тимур Дибиров потенцираше дека токму тој период од мечот кога Комити беа во салата играчите понесени од нивната песна успееа да го ублажат и да со само подносливи минус шест гола се вратат во Скопје . Комити се верна подршка на ракометниот колектив секој меч без разлика дали е од Лигата на Шампионите, регионалната или домашните мечеви се присутни на трибините и го бодрат својот миленик . Влогот е голем на саботниот меч 1/4 финале во Лигата на Шампионите затоа да им дадеме поддршка вечер на ракометарите .

КОЈ САКА ПОВЕЛЕТЕ ДА ИМ ДАДЕМЕ ПОТИК ЗА УСПЕХ НА ВАРДАРОВИТЕ РАКОМЕТАТИ ВЕЧЕРВА 18-45 ГЛАВЕН ВЛЕЗ НА СПОРТСКИ ЦЕНТАР ЈАНЕ САНДАНСКИ!