Thursday ,13 August 2020
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > (ВИДЕО) Не добивме ајвар но добивме љубов за цел живот, кога веќе нудите, дајте една гарсониера во Охрид!
(ВИДЕО) Не добивме ајвар но добивме љубов за цел живот, кога веќе нудите, дајте една гарсониера во Охрид!

(ВИДЕО) Не добивме ајвар но добивме љубов за цел живот, кога веќе нудите, дајте една гарсониера во Охрид!

Стеван Стевановиќ и Сретен Рашковиќ, двајцата коментатори на Арена кои со многу емоции ги пренесуваа мечевите на Вардар во Лигата на шампионите, во еден шеговит разговор за „Мондо“, oткрија колку добивале пораки и колку се актуелни во Македонија.

Стеван Стевановиќ во смеа рече: Кога веќе нудите, дајте една гарсониера во Охрид!

Целиот разговор на Стевановиќ и Рашковиќ можете да го погледнете подолу: