Friday ,19 April 2024
Последни:
Home > Slider > Стевановиќ и Рашковиќ гости на прославата на Вардар, овие момци заслужија да ја водат и главната програма за време на прославата
Стевановиќ и Рашковиќ гости на прославата на Вардар, овие момци заслужија да ја водат и главната програма за време на прославата

Стевановиќ и Рашковиќ гости на прославата на Вардар, овие момци заслужија да ја водат и главната програма за време на прославата

Според информациите заедно со Европскиот Шампион во Скопје ќе слетаат и  Сретен Рашковиќ и Стеван Стевановиќ, коментаторите од „Арена Спорт“ телевизија,

Овие момци оставија глас цела сезона на Вардар од срце навиваа за црвено-црните на секој дуел од Лигата на Шампионите. Толку настроени навивачки за Вардар, не сме виделе од коментари за време на натпревари. Според нас, заслужија и да бидат на бината на плоштадот и тие да ја водат главната програма. Македонските телевизии целосно незаинтереснирани оваа сезона да го емитуваат Европскиот Шампион, па не заслужуваат ни да бидат спомнати.