Saturday ,16 January 2021
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Распоред за турнирот во Крагуевац, за пионерките и пионерите на РК Вардар
Распоред за турнирот во Крагуевац, за  пионерките и пионерите на РК Вардар

Распоред за турнирот во Крагуевац, за пионерките и пионерите на РК Вардар

Како што веќе известивме, двете пионерски екипи на ракометниот клуб Вардар, машката и женската ќе ги одиграат првите мечеви во новата, 2020 година. Вардаровите надежи   ќе учестуваат на меѓународен ракометен  турнир кај  северниот сосед.  Истиот ќе се игра овој викенд,  на  18-ти и 19-ти јануари. На треттиот „Свето Савски турнир“ кој ќе се игра во Крагуевац ,Србија оваа е распоредот на мечевите:

luka