Tuesday ,27 February 2024
Последни:
Home > ЖРК Вардар > РК Вардар: Бидете дел од шампионското семејство
РК Вардар: Бидете дел од шампионското семејство

РК Вардар: Бидете дел од шампионското семејство

Ракометниот клуб „Вардар” преку соопштение на официјалната страница ги повикува сите правни субјекти во Република Македонија да бидат дел од шампионското семејство. Тие во истото велат:

Демонстрирајте ги вредностите на Вашата компанија, не само на пазарот во Македонија, туку и во Европа – БЕСПЛАТНО! Рекламирајте се во „Вардар”, изградете имиџ на победнички бренд и разликувајте се од конкуренцијата. Промовирајќи ја Вашата компанија бесплатно во „Вардар”, го поттикнувате развојот на темелните вредности во нашето општество, идентификувајќи се со Европскиот клубски шампион.

Целта на оваа кампања е меѓусебна соработка и поддршка помеѓу компаниите и клубот.

Аплицирајте на 078 316 284 и на jelena@balkangroup.mk