Friday ,22 September 2023
Последни:
Home > Комити > РК Вардар: Комити ве канат на забава
РК Вардар: Комити ве канат на забава

РК Вардар: Комити ве канат на забава

РК Вардар 1961 на својата официјална страница објави:
.
…Има повеќе поводи за одлично дружење..
Ова е година на Јубилеи во семејството Вардар. Фудбалскиот Клуб Вардар ја прославува 75 годишнината од формирањето, преку фузијата на тогашните скопски клубови Победа и Македонија.
Ракометниот Клуб Вардар ги обедини јубилејните 15-ти Титули во Шампионатот и Купот, во годината на нашиот 35 годишен Јубилеј.
Ракометниот Клуб но и цело семејство Вардар, има и еден друг несекојдневен за овие простори јубилеј за одбележување, но нека остане изненадување на вечерта.
Ве повикуваме сите заедно на најавата за одбележувањето на јубилеите, на роденденот на Комити, 4-ти Јуни❗️
Верувајте ни на збор, кога ви велиме дека тоа ќе биде ден за паметење ❗️
Забавата и свирката ќе се одржат до салата Јане Сандански, а ќе настапат и ќе не забавуваат:
1. DJ. Zolti Man
2. Боби Нож
3. Брука & Пука Козметика
4. Чиста Околина
5. Лоши Деца
6. No Name Nation
7. Последен Удар
8. Црвено-Црни
Влезот по овој повод ќе биде БЕСПЛАТЕН