Wednesday ,05 August 2020
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > РК Вардар: Наскоро се враќаме во тренажен процес, ни недостасува тренингoт

РК Вардар: Наскоро се враќаме во тренажен процес, ни недостасува тренингoт

Уште од март сите активности поврзани со ракометната игра беа „под мраз“ поради глобалната пандемија со Корона вирусот. Конечно домашните власти ги олабавија мерките поврзани со Ковид-19 и најавија можност со почитување на протоколите да се вратат колективните спортови кои се играат во затворени простори како ракометот. Па така на својата официјална страница РК Вардар објави:

ic6