Monday ,24 January 2022
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > Од натпреварите на кадетите на Вардар 1961 во недела ќе има видео стрим
Од натпреварите   на кадетите на Вардар 1961 во недела ќе има видео стрим

Од натпреварите на кадетите на Вардар 1961 во недела ќе има видео стрим

Како што објавивме кадети на Вардар 1961 се дел од Групата-Г во кадетското разигување за пласман на Ф-4 турнирот.  Квалификацискот турнир ќе се игра од денес до недела, 4-те напревари ќе ги одиграме во три дена во две различни сали каде што ќе се одржува овој турнир. Од неделните дуели ќе има стимови.

>>20/06.недела, сала А.Димитров-Бутел

*Вардар-Бутел 16:00 часот- 

*Ѓорче Петров-Вардар 18:00 часот-