Thursday ,09 December 2021
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > ЕХФ направи избор од највпечатливите фотографии од настапот на Вардар на Ф4 и освојувањето на истиот

ЕХФ направи избор од највпечатливите фотографии од настапот на Вардар на Ф4 и освојувањето на истиот

Европската куќа на ракометот, ЕХФ на нивната официјална страница направи избор од највпечатливите фотографии од настапот на ракометниот клуб Вардар на Ф-4 каде освоивме злато. Тие низ дваесетина фотографии ја прикажуват битката и радоста на црвено-црните на собирот во Келн, Германија.

w w2 w3 w3a w3b w3c w4a w5 w4 w6 w7 w7a w7b w8 w22 w33 w39 w40 w42 w43 w44 w45 w46 w47