Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > Slider > Европските шампиони слетаа на „Александар Велики“ и се упатуваат кон триумфалната капија
Европските шампиони слетаа на „Александар Велики“ и се упатуваат кон триумфалната капија

Европските шампиони слетаа на „Александар Велики“ и се упатуваат кон триумфалната капија

Вардарци слетаа на Аеродромот „Александар Велики“ и се упатуваат кон плоштадот, каде ги очекуваат илјадници навивачи, да ги поздрават Шампионите на Европа. Какво лудило владее по улиците низ Скопје, сите се излезени да ги поздрават Европските Шампиони