Sunday ,04 December 2022
Последни:
Home > Slider > Дибиров: Ние сме институција, нема екипа која може да не победи
Дибиров: Ние сме институција, нема екипа која може да не победи

Дибиров: Ние сме институција, нема екипа која може да не победи

Вардарци се упатуваат кон плоштадот, каде ги очекуваат илјадници навивачи на Вардар. Еден од играчите со најдолг стаж во овој шампионски тим е Тимур Дибиров, кој изјави дека Вардар е институција и дека не постои друг клуб во светот за овие шампионски момци.

-Ние сме институција, нема екипа која може да не победи., После се што направивме, нема друг клуб за нас во светот. Овој пехар е бајка , историја, ова е нешто повеќе од спорт. Овој успех е за цела Македонија.