Sunday ,22 May 2022
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > Венио Лосерт го комплетираше стручниот штаб на РК Вардар 1961
Венио Лосерт го комплетираше стручниот штаб на РК Вардар 1961

Венио Лосерт го комплетираше стручниот штаб на РК Вардар 1961

Се комплетираше стручниот штаб на Вардар1961. Од денеска на тренинзите е и Венио Лосерт кој е тренер на голманите. Во стручниот штаб на Давид Дејвис, се уште и Владо Недановски и Стојан Петрушевски.
Екипата се подготвува во Скопје, а наскоро ќе се приклучат и оние што настапуваа на ЕП, а чии репрезентации ги завршија настапите. Тоа се Мартин Томовски, Стојанче Стоилов, Филип Талески, Гоце Георгиевски, Марко Мишевски и Дарко Ѓукиќ. Се уште активни на ЕП се Патрик Валчак, Јан Чувара и Анте Гаџа.