Wednesday ,24 July 2024
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > (ВИДЕО) Доделување на наградата “ Златна Бубамара“ на ИКОНАТА Столе Стоилов
(ВИДЕО) Доделување на наградата “ Златна Бубамара“  на ИКОНАТА Столе Стоилов

(ВИДЕО) Доделување на наградата “ Златна Бубамара“ на ИКОНАТА Столе Стоилов

Видео од 18-та по ред манифестација “Златна Бубамара на популарноста “ која се одржа во Универзалната сала во Скопје . Покрај многуте наградени за нас најважна беше наградата за нашата ИКОНА Столе Стоилов кој ја доби наградата за Најдобар спортист за изминатата 2014 година . Забавно видео од врачувањето на истата .

Видео:Ракометни Вести