Thursday ,18 August 2022
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Вардар ја сплоти нацијата – Ерупција од воодушевување и емоции во Скопје
(ВИДЕО) Вардар ја сплоти нацијата – Ерупција од воодушевување и емоции во Скопје

(ВИДЕО) Вардар ја сплоти нацијата – Ерупција од воодушевување и емоции во Скопје

Вардар не е политичка партија, не е ниту познат музички бенд, но затоа е срцето и душата на Скопје, а и многу пошироко!

„Плоштадот Македонија” беше премал да ја собере „црвено – црната” армија навивачи во 2017 година кога за прв пат РК Вардар страна Европски првак во ракомет. По две години, ретко кој веруваше дека ќе бидеме уште по бројни и ќе не има над 100.000 илјади „црвено – црни” повторно на „Плоштадот Македонија”.

На крајот, Вардар уште еднаш потврди дека е нешто повеќе од клуб и дека има феноменални навивачи. Од старо до младо, сите ведро расположени со песна се радуваа на втората европска титула.

За крај.
Сакајте го Вардар!
Доаѓајте на натпревари во текот на целата сезона!