Tuesday ,23 July 2024
Последни:
Home > Slider > Во вторник извлекување на паровите за 1/8 финалето

Во вторник извлекување на паровите за 1/8 финалето

Во вторник во 12:30 часот во Хотелот Гартен во Виена ќе бидат извлечени паровите за 1/8 финалето во Лигата на Шампионите. Нашиот Вардар противниците ќе ги дознае утре,дали ќе биде
од 2-то, или 3то место во групите.
Првите натпревари ќе се одиграат од 11/15 март, а реваншите од 18/22 истиот месец.
1304341697За потсетување Вардар минатата година го доби во 1/8 финалето Хамбург, и го елиминираше.