Saturday ,16 January 2021
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > Билтени од есенскиот дел кај момците во Вардар јуниор лигата
Билтени од есенскиот дел кај момците во Вардар јуниор лигата

Билтени од есенскиот дел кај момците во Вардар јуниор лигата

Наскоро ќе започне и  пролетниот дел од натпреварите во Вардар Јуниор лигата каде ќе се одигаат  нови дуели на ракометните цевено-црни надежи.

Во организација на Ракометната академија Вардар момчињата родени 2008/09 и 2006/07, како и најмладите учесници децата родени 2010 година и помлади во последните неколку месеци од 2019 година имаа можност да одиграат интересни и поучни натпревари. На натпреварите учествуваат деца од Ресен, Прилеп, Тетово, Охрид, Велес, Делчево, Кичево и Скопје.Во првиот дел од сезоната натпревари игравме на две локации, во Скопје, односно во салите на СЦ „Јане Сандански” и во Прилеп.Погледнете ги билтените од есенскиот дел:

Билтени:
– Момчиња 2006/07 bilten_2006-07_maski.docx
– Момчиња 2008/09 bilten_2008-09_maski.docx