Sunday ,29 November 2020
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > Петковски-Зенга ги построи младите вардарци, генер.2004 на РК Вардар го имаше првиот собир
Петковски-Зенга ги построи младите вардарци, генер.2004 на РК Вардар го имаше првиот собир

Петковски-Зенга ги построи младите вардарци, генер.2004 на РК Вардар го имаше првиот собир

Генерацијата 2004 на ракометниот клуб Вардар денес го имаше првиот собир после долгата пауза. Предводник на екипата останува Зоран Петковски-Зенга кој денес во малата сала на СЦ.Јане Сандански го одработи првиот тренинг.

Составот е ист од минатата сезоната, а на денешниот прв собир не се појавија само Виктор Трифуновски и Никола Анакиевски. Со оглед дека се работи за играчи кои доаѓаат од други градови, истите ќе пристигнат од понеделник, кога младите надежи на РК Вардар ќе продолжат со подготовките. Во новата сезона оваа генерација ќе се натпреварува во пионерска и младинска лига.

Денес, тренингот помина исклучително во физичка подготовка на екипата, а нашиот медиум кој и во новата сезона ќе ги прати активно сите млади категории во Вардар, беше присутен на првиот тренинг од кој ви носи неколку фотографии.

117295655_294741825283611_2890356866482275862_n

117123680_3165688070144684_1284523764258656288_o 117168776_3165689656811192_1919597245881631024_o 117189897_3165687970144694_7624876902472228276_o 117202648_3165689066811251_5156867373143731519_o 117239083_3165689070144584_522677805403206915_o 117242475_3165687873478037_6022136334999234962_o 117250100_3165686936811464_2917132055600283677_o 117260338_3165686230144868_2009896633008972542_o 117285279_3165688103478014_4843561101804636612_o 117294837_3165687130144778_7648184889977930732_o 117298900_3165689263477898_989876146859269216_o 117308905_3165689316811226_7565029763058551080_o 117311169_3165689163477908_9132001305781595769_o 117315512_3165686223478202_3481437798950167329_o 117316973_3165688480144643_6400932488506531318_o 117317572_3165688706811287_2531271104622706892_o 117346498_3165689563477868_8322362836181797815_o 117525466_3165689156811242_2662791857930360959_o 117532011_3165687563478068_4932281955560258983_o