Friday ,15 November 2019
Последни:
Home > Slider > (ФОТО) Нема стоп за „Комитите“ и на плус 40!!
(ФОТО) Нема стоп за „Комитите“ и на плус 40!!

(ФОТО) Нема стоп за „Комитите“ и на плус 40!!

Навивачите на Вардар, популарните „Комити”, му дадоа силна поддршка на вчерашниот натпревар на својот миленик, иако температурите во Скопје беа околу 40 степен. Иако навивачите силно го мотивираа својот тим, сепак, Вардар загуби на премиерниот натпревар од новата сезона.

Неколку фотографии од вчерашната трибина каде беа сместени „Комитите“:

kkkk
kkk ooo toiko

Фото: Кочо Сотировски