Thursday ,30 May 2024
Последни:
Home > Uncategorized > (Фото) Летен кошаркарски камп на Вардар
(Фото) Летен кошаркарски камп на Вардар

(Фото) Летен кошаркарски камп на Вардар

KK Вардар го реализира првиот летен индивидуален камп , истиот се одвива на отворено на кошаркарското игралиште крај хотелот „Александар Палас“ во Скопје. Во продолжение неколку фотографии од атмосферата на кампот.

fb_img_1593945088473

fb_img_1593945073162

fb_img_1593945083259

fb_img_1593945091186

 fb_img_1593945091186