Tuesday ,31 January 2023
Последни:
Home > Uncategorized > (ВИДЕО) ЕХФ ТВ: Скубе и Криштопанс се вардаровите “Давид и Голијат“
(ВИДЕО) ЕХФ ТВ: Скубе и Криштопанс  се вардаровите “Давид и Голијат“

(ВИДЕО) ЕХФ ТВ: Скубе и Криштопанс се вардаровите “Давид и Голијат“

 Медија тимот при ЕХФ ТВ направи интересен прилог посветен на двајца играчи на РК Вардар, поточно највисокиот и најнискиот вардарец. Станува збор за летонскиот „џин“ Криштопанс  кој е висок 2 метра и 15 сантиметри и средниот бек, Сташ Скубе кој е висока само 1.метро и 79.сантиметри.  Тие ова видео го нарекоа “Давид и Голијат“ инспирирани од библиската приказна.

 

Видеото од овој прилог на медијата тимот на ЕХФ ТВ може да го погледнете  на следниот ЛИНК!