Sunday ,22 May 2022
Последни:
Home > Uncategorized > Среќен роденден Блажевски Мартин
Среќен роденден  Блажевски Мартин

Среќен роденден Блажевски Мартин

Денес свој роденден прославува членот на фудбалскиот клуб „Вардар“,  Мартин Блажевски. Вардаровиот фудбалер   го прославува својот 30ти роденден.
На истиот му посакуваме уште многу успешни настапи и долга кариера во црвено-црниот дрес.
3333333333333333333333
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН МАРТИН!