Tuesday ,21 May 2024
Последни:
Home > Uncategorized > (ФОТО) ДОБРА ВЕСТ! ЛЕГЕНДАТА МУТИБАРИЌ ЗАСТАНА НА НОЗЕ, ТЕРАПИИТЕ ДАВААТ ПЛОД
(ФОТО) ДОБРА ВЕСТ! ЛЕГЕНДАТА МУТИБАРИЌ ЗАСТАНА НА НОЗЕ, ТЕРАПИИТЕ ДАВААТ ПЛОД

(ФОТО) ДОБРА ВЕСТ! ЛЕГЕНДАТА МУТИБАРИЌ ЗАСТАНА НА НОЗЕ, ТЕРАПИИТЕ ДАВААТ ПЛОД

Одлични вести пристигаат од југо-истокот на Македонија, тарапиите и рехабилитацијата во „Негорски Бањи“ на легендата на Вардар, македонскиот и југословснски фудбал даваат позитивни резултати. Драган Мутибариќ се опоравува повторно е на нозе, има доста до конечно оздравување, но напредокот е огромен.

За оваа одлична вест за легендарниот „чувар на мрежата“ Муто извести неговиот син, исто така екс вардаров голман и тренер. Во продолжение објавата на Слободан Мутибариќ:

muuuuuuuuuuuu