Tuesday ,23 July 2024
Последни:
Home > Uncategorized > (ФОТО) ФК Вардар ген.2011 одигра меч против кумановски ФК Биџо
(ФОТО) ФК Вардар ген.2011 одигра меч против кумановски ФК Биџо

(ФОТО) ФК Вардар ген.2011 одигра меч против кумановски ФК Биџо

ФК Вардар генерација 2011, вчера  одигра натпревар против тимот на ФК Биџо од Куманово  во Детската лига на ФФМ. Во продолжение 20-сетина фотографии од средбата.

0 1 1t 2 3 3e 4 5 6 7 8 9 311780134_139453708841724_6348565485466083332_n 311931488_139453852175043_2318528395440186285_n 312050962_139454125508349_1020325130845483893_n 312245888_139453905508371_7956774576164831076_n 312258245_139453562175072_1981772249169255449_n 312343522_139453348841760_8023366870614446988_n 312449839_139453872175041_3148807460303035707_n 312455922_139454085508353_8822523840898928055_n 312458564_139453685508393_4092217574660975191_n 312977970_139454102175018_37403109972554991_n 313174556_139453935508368_6451737377116499308_n 313199380_139454062175022_6265535610478990171_n