Thursday ,30 May 2024
Последни:
Home > Uncategorized > (ФОТО) ПК Вардар дел од Охридскиот пливачки маратон
(ФОТО) ПК Вардар дел од Охридскиот пливачки маратон

(ФОТО) ПК Вардар дел од Охридскиот пливачки маратон

ПК Вардар 2018 зема учество на Охридски Маратон кој што се одржува во Св. Наум, со должина од 2,5 км и промотивна трка од 800 м, дел од Македонскиот куп по маратонско пливање.

На овој маратон ПК Вардар 2018 учествуваше со 18 пливачи меѓу кои и нашиот најдобар маратонец Евгениј Поп Ацев.

fb_img_1597577952021

fb_img_1597577959033

 fb_img_1597577961981