Tuesday ,25 June 2024
Последни:
Home > Uncategorized > (Фотогалерија) ФК Вардар генер.2008 со две победи во во плеј-офот
(Фотогалерија) ФК Вардар генер.2008 со две победи во во плеј-офот

(Фотогалерија) ФК Вардар генер.2008 со две победи во во плеј-офот

Вчера,  момците на Колев, ФК Вардар генерација родени 2008 година дојдоа до две победи. Тие минаа понатака  во плеј-офот во детската фудбалска лига. Извештаии од овие мечеви може да најдете на нашиот сајт- овде, а во продолжение ви носиме фотогафии.

1-2 2-2 3-2 4-2 5-2 6-2 7-2 9-2 10-2 11-2 12-2 15-2 16-2 17-2 18-2 20-2 21-2 22-2 23-2 25-2 28-2 29-2 30-2 31-2 32-2 33-2 34-2 36-2 37-2 38-2 a-2 a a1a a2 a3 a4 a5 a6-2 a7 a8-2 a9 a11 a12 a13 a14-2 a14 a15 a16 a17

b b3 b6-2 b6 b7 b11-2 b11 b21 b22