Monday ,04 March 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Резултати од вчерашните мечеви во младинската кошаркарска лига “Вардар
Резултати од вчерашните мечеви во  младинската кошаркарска лига “Вардар

Резултати од вчерашните мечеви во младинската кошаркарска лига “Вардар

Викендовсе игра треттото коло од младинската кошаркарска лига „Вардар’. Мечевите ќе се играат на позната локација, нашата сала при СРЦ “Кале“ (мала сала). Ова се резултатите постигнати на вчерашниот натпреварувачки ден:

Резултати ТРЕТО КОЛО Прв Дел

84085842_614697835976955_7873792754382274560_n

Борец Баскет Велес – Квиско Баскет Скопје (2005/06) 36:49
Крсте Мисирков Куманово– Свети Николе (2005/06) 84:20
Квиско Баскет Скопје – Риниа Куманово (2003/04) 72:63
Крсте Мисирков Куманово – Риниа Куманово (2005/06) жени 33:28
Вибас Баскет Скопје – Ангели Скопје (2005/06) 30:76
Дрим Тим Скопје – Тетове Булс Тетово (2005/06) жени 13:59
МВП 2 Скопје – КК Рисови Тетово (2005/06) 34:44
Вардар Скопје – МВП 1 Скопје (2007/08) 59:36