Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Uncategorized > Почивај во мир Никола Саздовски- Саздо
Почивај во мир Никола Саздовски- Саздо

Почивај во мир Никола Саздовски- Саздо

Младиот навивач на Вардар, Никола Саздовски-Саздо, кој крвнички беше претепан во Автокоманда на 30.06.2018, година ја загуби последната битка. Младото момче подлегна на повредите и го напушти овој свет….

Почивај во мир Саздо!