Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > Uncategorized > РК Вардар: Повторно е во функција системот за он-лајн продажба на билети за Вардар- Веспрем
РК Вардар: Повторно е во функција системот за он-лајн продажба на билети за  Вардар- Веспрем

РК Вардар: Повторно е во функција системот за он-лајн продажба на билети за Вардар- Веспрем

Денес поради технички причини привремено беше стопирана он-лајн продажбата на билети за натпреварот Вардар – Веспрем. Сепак тоа е надминато и од ракометниот клуб Вардар предмалку  го информираа следното:

Повторно е во функција системот за он-лајн продажба на билети за натпреварот Вардар – Веспрем.
Тие што купиле билети и имале проблеми треба да се обратат до Tикетплус.
Повеќе информации за продажба на www.ticketplus.mk