Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Шкупи ривал на Вардар во Регионалната лига
Шкупи ривал на Вардар во Регионалната лига

Шкупи ривал на Вардар во Регионалната лига

„Петлињата“ на Вардар ген.2009 и 2008 година ќе играат против Шкупи, во рамките на 20.коло во Регионалната Скопска Лига.

Во сабота, на теренот во Кадино, натпревари во Регионалната Лига ќе одиграат генерациите 2008 и 2009 кои се домаќини на Шкупи. Натпреварите ќе започнат од 10:00 и 12:00 часот.