Saturday ,01 April 2023
Последни:
Home > Uncategorized > Среќен роденден Георг Поп-Крстев

Среќен роденден Георг Поп-Крстев

hj

Свој роденден прославува играчот на Кугларскиот клуб “Вардар“, младиот куглар Георг Поп-КрстевОва момче од веќе пет сезони е дел од нашиот црвено-црн кугларски колектив. Неговата љубов кон Вардар му дава сила и елан, а судбината му „мести“ големи улоги за трофеите.

 

hj2

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ГЕОРГ