Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > Uncategorized > ФК Вардар лидер кај 2010, на позиција 2 кај ген.2009 во регионалната лига
ФК Вардар лидер кај 2010, на позиција 2 кај ген.2009 во регионалната лига

ФК Вардар лидер кај 2010, на позиција 2 кај ген.2009 во регионалната лига

Веќе се одиграни 5.кола во Регионалната лига, екипите на ФК Вардар високо котираат во двете конкуренции. Па така лидери сме кај генерација 2010, а кај момците во генерација 2009 се наоѓаме на втората позиција.

20231030_103229 20231030_103210